Hol a legjobb az országban a környezetmérnök képzés?
Tudom, sokan írták itt, hogy piacképtelen, nehéz vele elhelyezkedni, de én meg vagyok róla győződve, hogy ezt szeretném csinálni és a legjobb helyre szeretnék menni?
Írhattok esetleg olyat is, ahol konkrétan NEM ajánljátok a képzést!
Köszönöm!
Az Óbudai Egyetemen abszolút NEM ajánlom. Egyébként válaszd a biomérnöki szakot, akkor foglalkozhatsz ilyesmikkel, hidd el!!!
Vagy energetikai mérnöki, akkor foglalkozhatsz épületek környezetbarát energetikájával.
Te tudod...
Én is ilyen voltam tavaly, de én féltem a normálisabb szakoktól.
Ha te nem akarsz a környezetvédelemben dolgozni, csak tanulni róla, hogy aztán ... Mindegy...
És ha külföldön végeznéd el az áhított szakot?
Nyilván nem azért szeretném tanulni, hogy aztán ne tudjak benne dolgozni, de most jelenleg nem érzem, hogy más érdekelne, a biomérnökiben meg elég sok dolgot találok, ami nem érdekelne és lehet, hogy el se tudnám végezni, úgy meg még kevesebb értelme lenne, mint ennek.
A külföldön még nem gondolkoztam, nem tudom jó ötlet lenne-e.
Az a baj, hogy ezzel közel lehetetlen elhelyezkedni. :S
Állítólag ez is tud szívatós lenni bizonyos helyeken.
Nálunk meg túl könnyű például. :D
Ha erre mész, akkor készülj önkénteskedésre egy civil szervezetnél, szerintem próbálj majd TDK-zni is, minél több szakmai gyakorlat. Sose tudod, hol mi számít majd.
Ja és nyelvtanulás ezerrel.
Múltja sincs itthon. :D
Huhúú felsőfokú nyelvvizsga... én tuti elgondolkoznék a helyedbe a külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!