Szerintetek egy gólyatáborban "minek" a legjobb lenni?
1. Opció: Csapatkapitány
+: félnézek rád, komoly dolog, ha jól teljesítesz elismerést kapsz, emellett nagyobb esély a gólyalányokbál :-))
-: felelősségteljes meló, óvatosan kell az alkohollal bánni, figyelni kell a csapat minden tagjára
2. Opció: Csapatkapitány segéd
+: nincs túl nagy felelősség és jó buli
-: nem vagy túl fontos személy
3. Opció: Programos
+: minimális felelősség, ha valamihez nincs kedved átadod másnak,
-: nem alakul ki a GT résztvevőivel barátság ami szerintem elég fontos
Melyiket választanátok?
Attól függ,hogy a barátaim mit választanának...ha többen megyünk biztos jó lesz :D
Szerintem az első kettő közül válaszd valamelyiket!
Nálunk más a felosztás. Lehet menni szervezőként, csapatkapitányként és vendégként. A szervezők csinálják a programokat ők "gyűlnek" mindennap, hogy minden rendben van-e mi a vélemény, érdemes e változtatni valamin.
A csapatkapitányok felelnek a csapatért, tehát a hú de jó mókától azért ez nálunk messze van.
A vendégek meg szórakoznak, akkor és ott jelennek meg ahol akarnak és azt csinálnak amit akarnak. :D Én ezt élvezem a legjobban. :D
Tavaly a párom csapatkapitány volt, én meg elmentem pár közös haverral vendégnek. Ő halálra idegeskedte magát, mi meg lazultunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!