Melyik intézményben a legjobb gépészmérnökök gyakorlati oktatása?
Azért kérdezem ezt mert én inkább gyakorlatias ember vagyok,megértem az elméletet is de bennem úgy rögzülnek leginkább a dolgok ha én csinálom. Szeretnék jelentkezni gépészmérnök szakra jövőre,de nem tudom melyik intézményt válasszam,ebben szeretném a segítségeteket kérni!
28/F
attól függ h mit értesz gyakorlatias képzésen. ha azt amit az előttem szóló is írt, akkor azt valóban szinte "csak" órán kívüli plusz foglalkozásként teheted meg. (minden egyetemnek megvannak a maga szakosztályai és csapatai, azokhoz lehet csatlakozni)
de ettől függetlenül mindenhol elméletet oktatnak. kemény matek és fizika van. sokan azt hiszik h egy gépészmérnök tervezget, rajzolgat meg építget egész nap, (meg pl. a járműmérnök autókat tervez) ezeket butaságok, eltelik 2-3 év mire eljutsz oda a suliban, hogy valóban gyakorlati problémákat magadtól meg tudj oldani, de ezek is elég "gagyi" dolgok a való élethez képest. szóval nézz utána rendesen a dolgoknak mielőtt döntesz.
Köszönöm a válaszokat!
Leginkább a motorfejlesztés és a versenysport felé szeretnék orientálódni. Az hogy most itthon kísérletezgetek nem számít annak,viszont nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!