100ból 75 pontom lett emelten. Ez borzalmas?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 15:26
1/15 A kérdező kommentje:
ez persze csak az írásbeli..
2013. máj. 16. 15:26
2/15 anonim válasza:
Nem. De te ezt honnan tudod már?
3/15 A kérdező kommentje:
most jött ki a javítókulcs, és kitöltöttem gyorsan ugyanúgy a feladatsort. amire nem emlékeztem azt lenulláztam, hogy inkább kellemesen csalódjak a végén :(
2013. máj. 16. 15:28
4/15 A kérdező kommentje:
végig úgy voltam vele, hogy ha 70 felett lesz a pont, akkor annak örülni fogok.. de most meg nem tudok. az a vicc, hogy beírtam a jó megoldást, aztán kihúztam.. és beírtam mást. ilyeneken mentek el a pontok.
2013. máj. 16. 15:30
5/15 anonim válasza:
Ja. Milyen érettségi? Kémia? :) Figyelj, szóbeliig még van időd, azzal is sokat lehet húzni. Ha max. pontosra felelsz, akkor 83 %-os lesz az érettségid, az szerintem tök jó (:
(Már ha a kémiánál is 150 a max. pontszám és 50 a szóbeli)
6/15 A kérdező kommentje:
nem, földrajz, de ott is 150 pontos, szóval igen, én is így számoltam. de nem lehetek ekkora tulok.. annyit tanultam rá, hogy ihaj. mindegy.
még így is több pontot viszek vele mint egy maxpontos középszintűvel (ha jól sikerül a szóbeli), és mivel nem kötelező ezen a szakon az emelt (ttk), reménykedem, hogy sokan nem csinálták meg. mindössze 451 emberke csinálta meg a földrajz emeltet.:/
2013. máj. 16. 15:35
7/15 A kérdező kommentje:
és végén amikor befejeztem, átnéztem vagy 6x, nagyon jól tudtam, hogy be kell adnom, de neeeeeem, én még nézegettem, és elkezdtem kihuzigálni a jó válaszokat, és felcserélni rosszra. tiszta csömöröm lett már a végére, mert ezredszer néztem át, és mérgemben adtam be.
2013. máj. 16. 15:37
8/15 anonim válasza:
anno ha jól emléxem 80% felett volt ötös.
De felvételi szempontjából ez nem egy erős eredmény...
9/15 A kérdező kommentje:
az emelt szint 60 felett ötös. sajnos ennyi telt tôlem :S ha minden jól megy, 216 pontot v
2013. máj. 17. 10:30
10/15 A kérdező kommentje:
viszek vele, ami 16 ponttal több, mint egy 100 százalékos közép. igy is szar?
2013. máj. 17. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!