Tényleg ilyen szuper dolog a gyógyszerészet?
Mennyire lesz biztos munkájuk a végzetteknek? Elég sokan mennek mostanában gyógyszerésznek...
A diplomások mekkora része az, aki kutatással foglalkozhat? A többiek mennek patikába kvázi tanácsadó pénztárosnak?
ha jó vagy, akkor jól fogsz keresni, mehetsz gyógyszergyárba.
de nekem ez az életpálya azért ellenszenves, mert a gyógyszerből üzletet csinálnak, és rátukmálják a tudatlan emberekre azt is, amire nincs is szükségük, sőt, májkárosító, rákkeltő, stb.
nekem az orvos egy sima torokfájásra írt olyan gyógyszert, ami 10ből több mint 1 embernél gyomorpanaszokkal és hányással, hasmenéssel jár.
agyonreklámozzák a gyógyszereket, hogy vegyék az emberek, mert ebből lesz a profit. nem arról szól, hogy jó legyen az embereknek, hogy tájékozottak, tudatos vásárlók legyenek, hanem arról, hogy minél több pénzt lehúzzanak róluk.
tisztelet a kivételnek.
mikor érettségizel?
szerintem ha kutatni akarsz, akkor ott van rengeteg más pálya.
pl. molekuláris bionika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!