Szerintetek is nehéz volt a földrajz érettségi? Nektek hogy sikerült?
hát topográfiánál én pont nem ezekre készültem. Magyarországot én se nagyon ismertem föl, ha nem tudom, hogy egy Magyarországos tuti van, akkor azt hittem volna hogy Oroszország egy része.
a második résznél tényleg rengeteg gondolkodtató feladat volt. azt a grafikonos feladatot úgy ahogy van elrontottam. úgy utálom, amikor az elején ki kell találni valamit, és arra épül a többi. mert ha nem jól találod ki az elején, az egész feladat úszik. hát velem most ez volt mert én monszunt írtam :S
az Afrikás táblázatost, a holdast, meg nagyjából azt a 3 körös szomszédos országosat ki lehetett nézni az atlaszból.
én személy szerint nagyon sokat elrontottam és az idegesít hogy teljes feladatokat. most hogy megnéztem a megoldásokat neten, kb. 30 pontom lesz. sőt, ha már annyi lesz én örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!