Irodalom szóbelibe ezt is bele kell írni?
Figyelt kérdés
Szóbelire dolgozgatom a tételeket és hát tanácsot kérnék mennyire részletesen kell kidolgozni egy adott témakört:pl.: Mutassa be a ballada műfaját Arany János balladáin keresztül!
Eddig beleírtam: ballada def. Arany jelentősége, Arany balladáinak osztályozása jellemzőik, 2-3 művet is bele kéne ...pl Ágnes asszony itt egy komplett elemzést kell írni vagy elég felületesen is ?
(elég ótvar irodalom tanárom van csak azért kérdezem itt)
2013. máj. 13. 15:46
1/3 anonim válasza:
Az én irodalom tanárom viszonylag részletes elemzést vár, olyan 10 (rendes) mondatban.
2/3 anonim válasza:
Én tavaly beleírtam egy bevezetőt, az életrajzot, a munkásságát, és a művek elemzését. A műelemzést nem muszáj megtanulni, ha ott egyszerre a szöveggyűjteményből tudsz verset elemezni, ha nem, akkor tanuld meg.
3/3 anonim válasza:
Egy-két balladát nem árt tudni részletesebben
is elemezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!