Érettségizik valaki most földrajzból?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 12:14
11/40 anonim válasza:
térképből 20 pontot, a 2. részből szintén 20 pontot össze lehet szedni ha jól használod az atlaszt.
12/40 anonim válasza:
én is érettségizek! :D szerintetek topográfián mit kérdeznek? Ázsiát? kb. az volt a legrégebben nem?
13/40 anonim válasza:
jaja, én már tavaly is ázsiát vártam :Dd gyerekek, én mindent nagyon jol tudok topográfián, csak europát nem ... -.-
14/40 anonim válasza:
Na, nemsokára kezdődik. Én is eléggé félek, a vaktérképet tudom, a többit annyira nem, de remélem azért sikerülni fog valamennyire. Egyébként tényleg valószínű, hogy Ázsia lesz, 4 éve volt utoljára. Sok sikert mindenkinek! :D
15/40 anonim válasza:
Sok sikert gyerekek csak megírjuk!! :D
16/40 anonim válasza:
én is a térképet gyakoroltam a legtöbbet, mert az már 25 pont :D a természetföldrajzot nézem még át, de a gazdaságföldrajzból semmit nem tudok. az a sok ipar meg mezőgazdaság meg bank meg ilyenek nem marad meg a fejemben :S
17/40 anonim válasza:
ja, az a föcinek tényleg egy szar része.. de ha a térképet tudod, meg a term. föcit, akkor atlasszal egy 4es is lehet
18/40 anonim válasza:
érzitek már a bizsergést?:DD mindjá indulnom kell
19/40 anonim válasza:
Haha én még csak az ebédnél tartok :D
20/40 anonim válasza:
énisénis, bár nem ebéd, hanem csak tojás, de már csekkolom hogy megvan-e, hogy mit kell felvennem :DD vigyetek körzőt, vonalzót, számológépet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!