Mit tegyek? (suliváltás)
Hasonló dolgok miatt ismételtem évet, most érettségizem.
Azt tanácsolom, hogy válts iskolát. Lehet egy évvel több, de szerintem még mindig jobb eset, mint ha 4 év alatt teljesen kikészülsz idegileg és lelkileg abban az iskolában. Ha abban az iskolában maradsz és megbuksz újra csak szenvedés az év. De más iskolában talán találsz olyan szakot is ami örömet okoz. Így már nem lesz olyan elviselhetetlen. :) Ha megbuksz, még lehet esélyed átmenni szakközép iskolába, csak évismétléssel. Ez iskolától függ.
Köszönöm szépen!:)
Igazából itt több, mint a fél osztály bukik, nem csak én, és van olyan aki már harmadszorra fog évet ismételni...(2,7 volt az osztályátlag félévkor xd) Az már meg van, hogy melyik suliba megyek, tényleg jobb lesz, mert itt már fél évkor ki voltam készülve.
Nem éri meg ilyen suliban maradni. Válts iskolát, szakközéppel sokkal többre mész, legalább nem fogsz még évekig stresszelni, tudom, hogy így kilehet készülni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!