Sulivaltas! Nagyon fontos. Hogyan lehetne elintezni?
Figyelt kérdés
A segitsegeteket szeretnem kerni. Egy budapesti gimibe jarok 0. evfolyamra.. Nagyon nem jott be ez a suli, ezert is gondolkozom azon, hogy jovore valtok. Az osztalyomat megszerettem, viszont a tanarok egyszeruen szornyuek!!! Keptelenseg lesz igy leerettsegizni..tudom meg nagyon az ev elejen vagyunk, de tenyleg tarthatatlan ez igy.
A kerdesem, hogy ha nem felevkor mennek at akkor mennyire neznek a felevi bizit?? Ill. Mikor kezdjek el utanaerdeklodni a dolgoknak??
Az atlagom kb 4,5-6..ezzel az eredmennyel van esellyem arra, hogy atvegyenek pl. A Veresbe ( III.ker)??
Elore is koszonom :))
2012. dec. 11. 22:05
1/1 anonim válasza:
Ha a Veresben van 0. évfolyam, akkor van esélyed, de mindenhol újra kilencedikes leszel (ugye aki nulladikba jár, az jövőre lesz 9.-es tantárgyakkal rendelkező egyed, én is így voltam). Amúgy meg miért írod le egyből a tanárokat? Ha nulladikos vagy, az azt jelenti, hogy még nincs is minden tantárgyad. Nekünk úgy volt, hogy tizedikben (ami ugye a kilencediknek felelt meg) új tanárokat kaptunk mindenből. Nem értem, ha megszeretted az osztálytársaidat, miért akarsz ilyen hamar lelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!