Mi lenne sok emberrel, ha 51%-tól lenne meg a kettes?
Tudjátok én úgy érzem, semmi értelme tanulni, tanulás nélkül is átrugdosnak... Ráadásul a szakomon pont nálunk zuhant 77-et a ponthatár, a minimum közelébe, tehát még be is jutottam volna nulla tanulással.
Az érettségi ne járjon mindenkinek. Annak járjon, aki tanul.
A lustaságot nem tűröm.
Azok nagy-nagy része, akik nem tudnák teljesíteni, azért nem, mert nem tanulnak. Annyira se, hogy a 40-50% meglegyen.
Én meg ezek után felteszem a kérdést, én miért tanulok?? Ha más eléri nulla tanulással, nekem se kellene törnöm magam. Értelme az nincs.
utolsó: azért, hogy jó szakember legyél? gondolom tanulsz valamit..
olvastam is nemrég egy címet, "a diákok nem tudást szereznek, hanem krediteket"
Krediteket szerzek én is :D :D
Pont így érzek.
fel nem fogom miért törődsz másokkal. mindenki magának tanul elvégre.
"Az érettségi ne járjon mindenkinek. Annak járjon, aki tanul." Mert az érettségi olyan jó végzettség h ne járjon mindenkinek? alap követelmény ne röhögtess már :DD
És akinek egy szakmája de letesz mellé egy érettségit amit csak max 45%-on tud teljesíteni mert szerencsétlennek nincs annyi esze, de azért is lerakja hogy esetleg jobb munkahelyet találjon, azokkal mi van?
Nincs annyi esze?
Ezt a részt nem értem meg.
Nekem sincs semmi eszem.
Kegyetlen sokat tanultam gimnáziumban, mert ha figyelek órán, egyszer otthon átolvasom, úgy bukok, hogy öröm nézni.
Csakhogy manapság felnézünk arra, aki "genetikailag" okos, aki nem okos, ne is küzdjön, de kapjon ő is rendesen.
Aki nem okos, de küzd, az le van nézve, és alig ér el valamit.
Szép.
"Ezt a részt nem értem meg.
Nekem sincs semmi eszem. "
Én itt azokra gondoltam akik szó szerint egy kettest nem tudnak összeszedni mert egyszerűen nem megy nekik. Nem mind az 5 érettségi tantárgyra gondoltam hanem elég 1 is. Számos osztálytársam bukott meg most 12 év végén mert sík hülye angolból hiába tanul, matekból ugyan ez. De mégis akarnak egy érettségit.
Abba viszont egyetértek h aki nem okos és küzd az meg le van nézve. Igen ilyen egy szar világba élünk.
Régen volt nívója az érettséginek. Igen, mert nem volt gyerekjáték összehozni egy kitűnőt.
Nekem sikerült, pedig a logikám, memóriám, figyelőkészségem is tesztek szerint IS alatta marad az átlagénak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!