Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lenne sok emberrel, ha...

Mi lenne sok emberrel, ha 51%-tól lenne meg a kettes?

Figyelt kérdés
Inkább bukás vagy neki állnának végre tanulni, és nem az lenne itt is minden harmadik kérdés, hogy milyen nehéz volt?!

2013. máj. 9. 15:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
hát néha úgy érzem, hogy jobb lenne :(
2013. máj. 9. 15:06
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az érettségizők fele megbukna
2013. máj. 9. 15:21
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Ez az egész nehéz-könnyű érettségi téma hozzáállás kérdése...
2013. máj. 9. 15:21
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
hálistennek én egyik tárgyból sem vagyok 51% alatt, sőt... úgyhogy nekem mindegy.
2013. máj. 9. 15:36
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Simán átlehetne menni 51% felett is, mármint csak annak, akinek nem a 2-es a cél... mert aki tanul, és hajt 4-es 5-ösre, az úgyis jobbat ír mint 51%.
2013. máj. 9. 15:38
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
egyébként én estisekkel érettségiztem, és a szint az nagyon durva. felnőtt emberek, és még egy szar nettó-bruttó feladatot nem bírnak megoldani, amihez csak %-számítás kell, és többen titkárnőként dolgoznak. totál nem értem. bejön úgy, hogy azt sem tudja, milyen évet írunk. és sír, hogy hát ez borzaszó nehéz volt.
2013. máj. 9. 15:38
 7/23 anonim ***** válasza:
75%

Jó lenne, de 40% minimum.

Sok barátom nem volt szerintem 50% felett. Talán 40% felett se.

Bírom őket

DE ettől függetlenül a lustaságot nem tolerálom.

Az érettséginek ne kelljen már arról szólnia, hogy mindenki leteszi, aki jó tanuló, az kitűnőre, aki nem jó tanuló, az is átmegy.

Kelljen elérni egy bizonyos szintet.

Aki lusta, az nem fogja tudni elérni.

De azt ne is engedjük át.

Tavaly érettségiztem, meg tavalyelőtt kettőből előrehozottan. Túl vagyok rajta.

Könnyű volt.

2013. máj. 9. 16:46
 8/23 anonim ***** válasza:
12%

Nem vol túl nehéz

a töri

2013. máj. 9. 18:43
 9/23 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem kérdező a hozzáállásod! Neked miben fáj, hogy átrugdossák őket? Nyilván nem fogják elvenni az 51%-os vagy az alatti diákok az egyetemen a jobbak helyét.

Aki akar tanulni az tanul, aki meg lusta és nem érdekli a tanulás annak oly' mind1, hogy 40,50,60% a határ. Nem feltétlenül mindenkinek az egyetem/főiskola a vágyott cél. Amúgy is, kevés a munkahely Magyarországon, bizonyos szakmákból meg túltelítettség van. Szóval nem gondolnám, hogy ez lenne a legnagyobb probléma, amin agyalni kellene.

2013. máj. 10. 09:26
 10/23 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy én sem értem. Rengeteg olyan ember van aki akar érettségit, de csak 30-40% tud megcsinálni mert hót hülye hozzá vágod? hiába tanul... akinek meg jó esze van az vagy lusta vagy megcsinálja rohadt jóra. Én a lustákhoz tartozom, de nem is fogok menni felsőoktatásra. Meg 51%... Az is tök mind1 mert az érettségi önmagába semmit nem ér.. Hiába van az illetőnek 90%-os ha nincs mellette semmi.. feldughatja magának.
2013. máj. 10. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!