Tényleg ennyire lehet cigányozni?
úgyse fogják látni, a statisztikába benne volt h kb 1% nak van érettségije
de egyébként lehet, én is írtam az esszébe, hogy cigány, cigányság, roma. Nem mindegy milyen a szövegkörülmény. Egy mocskos cigány vagy egy cigány muzsika közt is van különbség
Nem volt muszáj pont azt a témát választani
Volt ott még elég másik
hát ezen kicsit én is meglepődtem, de tudtommal nincs ezzel baj (vagy már a nevükön se lehet szólítani őket?)
bár én az esszében nagyon óvatosan fogalmaztam, elég kényes téma
Nincs ezzel probléma.
Az önkormányzatuknak is Cigány Önkormányzat a neve.
Először én is a cigányokról kezdtem el írni,de aztán rájöttem hogy ez nekem higgadtan nem megy meg a végén még rámfognák hogy rasszista antiszemita náci vagyok:D
Szóval inkább az áprilisi törvények meg kiegyezésről írtam
én nem írtam bele semmi szubjektívet, pedig BORSOD megye bugyraiban nőttem fel, tehát tudtam volna írni, de nem ez volt a feladat.
leírtam az iskolázottságot, utaltam az adatokra, a magyar elöregedő társadalom mellett a cigány korfán látszik, hogy ők gyorsan szaporodnak, kb. egyáltalán nem képzettek, ezért nagy a munkanélkülisg, mert a munkaerőpiacnak nem kellenek, illetve hogy KÉNYTELENEK a magyar szociális hálózatra támaszkodni(segélyek). utaltam a tömörülés, és a régió gazdasági helyzetének párhuzamára (Borsod=legtöbb cigány=legnagyobb munaknélüliség). ilyenek. csakis tényekre támaszkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!