Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Sokan mondják, hogy a történel...

Sokan mondják, hogy a történelem érettségit meg lehet írni gyenge 4esre töriatlaszból, hogyan?

Figyelt kérdés

most nézek egyet, és kb ez a 4. feladat amire nem tudok válaszolni, de teljesen jó feladat egyik sem volt amit néztem a 8 közül

:O:O

mi lesz így holnap?

pedig eddig egész jó az érettségim, ha jól számolom matek az ippen nem 5ös, hanem olyan 75-78 pont körüli

2013. máj. 7. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Max a 3as, amit össze lehet hozni belőle. De szóbelivel akár 2 jegyet is lehet javítani.
2013. máj. 7. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Igen, én 85%-ot hoztam össze középszinten annak idején töriatlaszból. Tudni kell használni :D de azt cáfolnám hogy szóbelivel két jegyet is lehet javítani (vagy csak nekünk volt szemét vizsgabizottságunk), mivel ismerőseim 3asra írták meg a törit, csináltak egy max pontos szóbelit, és semmit sem változott az eredményük, se a százalékuk. És nekem sem emelkedett semmit, 90%ot azért elszerettem volna érni, a szóbeli semmit sem emelt rajta. Bár nálunk eléggé megvolt piszkálva szerintem a dolog.
2013. máj. 7. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
ha valaki pl 59 pontos írásbelit ír, és csinál egy 60 pontos szóbelit, az is csak 79,3%, tehát még nem ötös.
2013. máj. 7. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

Hát de, pl van egy 39 pontos írásbeli és egy 60 pontos szóbeli.

39+60/150=66%

A 39 pontos írásbeli még kettes, de a 66%os szóbeli már 4es.

Lehet továbbra is okoskodni. /Egyébként minnél magasabb az írásbeli pontszám, annál kevesebbet lehet rajt javítani a szóbelin./

2013. máj. 7. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Haveromnak a kétszintű érettségi legelső évében 0 tudással és a régi töri atlasszal, amiben nem volt még évszám gyűjtemény, 3-asra sikerült. De neki olyan szinten volt 0 a tudása, hogy még a 2. világháborút sem tudta, mikor volt, de úgy nagyjából sem, Kárpátalját összekeverte Felvidékkel és azt hitte Széchenyiről, hogy költő volt. Meg mondjuk a tanárunk sem igazán kedvelte töris műveletlensége miatt. De a tesztben a kérdések 2/3-a kilogikázható, az esszéket meg nyilván aki pusztán a forrás alapján megírja, az azért fele pontszámot össze tudja szedni. Szóbelin meg improvizál egy kicsit.
2013. máj. 7. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!