Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy sikerült nektek a magyar...

Hogy sikerült nektek a magyar érettségi?

Figyelt kérdés

Szerintem az első rész nagyon érdekes volt, meg a novella is tetszett, szóval végül az elemzést választottam, pedig szinte biztos voltam, hogy az érvelést fogom :D

Ti mit választottatok, milyennek érzitek? :)

2013. máj. 6. 13:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
és hova jelentkeztetek tovább ?
2013. máj. 6. 14:03
 12/23 anonim ***** válasza:
Gyógyszerész:DDDDD
2013. máj. 6. 14:08
 13/23 anonim ***** válasza:
én gyógytornász
2013. máj. 6. 14:10
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszett a szövegértés, bár most megnézve a javítókulcsot kicsit elszomorodtam, mert amiről azt hittem tuti jó, arra tök mást írt (és szerintem nekem van igazam), úgyhogy reménykedem a hivatalos más lesz. :D

Az elemzést választottam, jó sokat írtam, mondjuk a nagy része rizsázás, nem lett rossz szerintem.

2013. máj. 6. 14:11
 15/23 anonim ***** válasza:

Kettőnél nem emlékszem, hogy mit írtam pontosan de az tuti, hogy valahogy nem úgy fogalmaztam meg mint a megoldókulcsba. Ha azok jók akkor 32 ha nem 28 pont a szövegértés.

A szövegalkotás az szerintem szörnyű lett. /az is meg van csak általában az megy jobban most meg valahogy fordítva volt úgy érzem/

Én most majd egy évet maradok egy középiskolába emelt szintű okj-n. Közben leszeretném tenni a középfokú nyelvvizsgát.

Jövőre SZTE- proginfo, földrajz vagy EKF proginfora akarok menni.

2013. máj. 6. 14:13
 16/23 anonim ***** válasza:
Hülye szövegértés. :d Kevés idő volt, elég hosszú szöveg és sok fontos dolog..utolsó percekben is csináltam. Amikor az anya naplózta a gyerekét, attól akadtam ki a legjobban :D. Olyan sok jó lett volna hozzá, nem volt egyértelmű..Pl. hogy hangokat használ..az "gőgicsélés", de az egy-egy szótag? Az gügyögés. De az meg 1 éves kor után valamivel, úgy emlékszem, a naplóban meg az volt, hogy 1 éves KORÁRA. ... a rajzos meg..az meg bármi lehet :D
2013. máj. 6. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Én a szövegértésből kb 4pontot vesztettem, a műelemzésem nem tudom milyen lett, teljesen másként írtam, mint ahogy a most kiadott megoldásban van. Remélem azért ezt is elfogadják.
2013. máj. 6. 14:46
 18/23 anonim ***** válasza:

Nehéz volt a szövegértés, meg inkább az volt a baj, hogy a táblázatos feladattal sok idő elment.

Nekem ott 25-30 pontom lesz kb. mert nem mindegyik válaszra emlékszem.

Az ágrajznál én is C-t írtam, de elvileg a B a jó.

A szövegalkotásnál az elbeszélést választottam, nagyon féltem, hogy nem jól értelmezem a feladatot, mert túl könnyűnek találtam :D

Olyanokat írtam bele kb. mint a nem hivatalos megoldókulcs példájában van.

Én DE- mentőtiszt

2013. máj. 6. 14:58
 19/23 anonim ***** válasza:
sztem itt vkit meg kéne ütni, azt hittem csak nekem volt kevés az idő de úgylátom nem..:\
2013. máj. 6. 15:18
 20/23 anonim válasza:

Nem lett rossz. A szövegértést azt eléggé elrontottam. Azt hiszem a D-t karikáztam... Nem igen emlékszem a válaszokra, de 50-60% az megvan. Ami nekem bőven elég. Környezetgazdásznak megyek/mennék ahhoz meg a matek+német+közlekedési ai. kell. Azt meg tudom... A szövegalkotás könnyű volt. Mind a háromról tudtam volna írni. A mű értelmezését választottam.

Nálunk is az osztály fele elrontotta az érvelést mert drámákat írt (pl. Az ember tragédiája...) Szerintem attól még értékelhető a fogalmazás!

2013. máj. 6. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!