Mi a véleményetek a Dunaújvárosi főiskola, Gépészmérnöki szakáról?
Konkrétan arra szeretnék választ kapni, hogy mennyire vészes az oktatás, nehéz -e elvégezni, egy gyengébb matekosnak jelent -e gondot a suli...?
Matek, Fizika, ill. többi tantárgy menyire nehéz...?
Illetve a különböző munkahelyeken valóban nem nézik jó szemmel, az itt végzett embereket, vagy inkább a szakmai tudást veszik figyelembe?
Azért ettől kicsit konkrétabb kifejtésre vártam, és főleg olyan emberektől, akik tanultak/tanulnak itt, vagy van róla infójuk ismerőstől. Nem a légből kapott válaszokra lennék kíváncsi.
Ui:
Lehetséges, hogy azért ez a Dunaújvárosi fősuli sem olyan rossz..? Mert olvastam olyat is, hogy itt is szórják az embereket rendesen. erről vélemény?
Köszönöm a választ!
Igen van benne valami...Akkor valóban ennyire gyenge lenne a dunaújvárosi..? Vagy csak sok rosszat hallani róla...?
Hát esetemben pl . BME kizárt dolog, azért az tényleg nem egy egyszerű suli...pl egy barátom is idén kezdte el, emelt matek érettségit 5-re végezte, BME-n meg a ketteseket húzza be matekból.. :) És mivel nekem nem a barátom a matek, ezért keresnék inkább elvégezhetőbb iskolát.
Igazság van abban amit írsz. Ha ilyen irányú a középiskolád is akkor feltétlenül próbáld meg. Én a helyedben nem a BME-t jelölném meg.De nem is a dunaújvárosi főiskolát. a kettő között valahol.
Ha én lennék a helyedben akkor kizárnám a BME-t és a főiskolákat. Az alábbiak közül választanén attól függően hogy hol lakok, mi az ami megfelelő és megoldható számomra. (sorrend csak véletlenszerű)
Debreceni Egyetem Műszaki Kar
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar
Pannon Egyetem Mérnöki Kar
Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar
Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Kar
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar
Hát, a BME-re még csak gondolni sem merek.. :) Ami a felsorolt sulikból már megforudlt a fejemben, az a gödöllői Széchenyi István Egyetem. Ez már csak amiatt is jó, mert 3 volt osztálytársam is odajár(én jelenleg a gépgyártástechnológiai technikust végzem), tőlük, tudok infókat szerezni.
Viszont pl. a Pécsi tudománegyetemet is fejben valahol a BME szintjére tenném, így ez is kiesik.. :) Számomra a legszimpatikusabb, még a Széchenyi István Egyetem lenne, valamint itt van még Dunaújváros..valószínűleg 2 közül lesz választás, de még van egy pár hónapom ezt eldönteni.
ui:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!