Kiro113 kérdése:
Az iskolában más jegyet diktáltam be mint amit kaptam. Milyen következménye lehet?
Figyelt kérdés
PL ha az év végi jegybe beleszámítják a kamu jegyet és a tanár akkor veszi észre hogy más jegynek kéne ott lennie esetleg meg buktathat vagy ilyesmi vagy már utána nem érvényes?ha lezártak akkor lezártak nem lehet vissza csinálni?2013. máj. 3. 13:49
1/9 anonim válasza:
Jobb jegyet mondtál be mint amilyet kaptál?
Hát ha nem nagy az eltérés a kapott meg a bemondott
jegy között, talán nem veszik észre
2/9 anonim válasza:
Milyen jegyet mondtál be mi helyett?
Azért ha rosszabbat mondtál volna be,
inkább javíttasd át
3/9 anonim válasza:
Ha a tanár nem veszi észre lezárásnál akkor mázlid van, ha észreveszi akkor cinkes.
4/9 anonim válasza:
Nálunk az egyik gyerek igazgatóit kapott érte, de amikor a "kiskedvenc" négyes helyett ötöst írt be, csak mosolygott a tanár.... Ha nem veszi észre, akkor szerintem nincs gáz, de az ellenörzőt nálunk mindig ellenőrizni szokták év végén..... :)) szerintem a lezárt jegyet még átírhatják, mert szokták.
5/9 A kérdező kommentje:
1-es helyett 2-est mondtam be
2013. máj. 3. 14:42
6/9 anonim válasza:
Nálunk intőt kapott a gyerek,bukásra állsz?
7/9 anonim válasza:
Nem szeretnél megbukni
Ennyire nem jól állsz?
8/9 anonim válasza:
Inkább kérj még javítási lehetőséget
9/9 A kérdező kommentje:
nem állok bukásra csak a nő nem mondta hogy irunk én meg nem tanultam és amikor ki kaptuk annyira pipa voltam hogy be diktáltam a kettest
2013. máj. 4. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!