Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az iskolában más jegyet...

Kiro113 kérdése:

Az iskolában más jegyet diktáltam be mint amit kaptam. Milyen következménye lehet?

Figyelt kérdés
PL ha az év végi jegybe beleszámítják a kamu jegyet és a tanár akkor veszi észre hogy más jegynek kéne ott lennie esetleg meg buktathat vagy ilyesmi vagy már utána nem érvényes?ha lezártak akkor lezártak nem lehet vissza csinálni?
2013. máj. 3. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Jobb jegyet mondtál be mint amilyet kaptál?

Hát ha nem nagy az eltérés a kapott meg a bemondott

jegy között, talán nem veszik észre

2013. máj. 3. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Milyen jegyet mondtál be mi helyett?

Azért ha rosszabbat mondtál volna be,

inkább javíttasd át

2013. máj. 3. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tanár nem veszi észre lezárásnál akkor mázlid van, ha észreveszi akkor cinkes.
2013. máj. 3. 13:54
 4/9 anonim válasza:
Nálunk az egyik gyerek igazgatóit kapott érte, de amikor a "kiskedvenc" négyes helyett ötöst írt be, csak mosolygott a tanár.... Ha nem veszi észre, akkor szerintem nincs gáz, de az ellenörzőt nálunk mindig ellenőrizni szokták év végén..... :)) szerintem a lezárt jegyet még átírhatják, mert szokták.
2013. máj. 3. 13:54
 5/9 A kérdező kommentje:
1-es helyett 2-est mondtam be
2013. máj. 3. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk intőt kapott a gyerek,bukásra állsz?
2013. máj. 3. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretnél megbukni

Ennyire nem jól állsz?

2013. máj. 3. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább kérj még javítási lehetőséget
2013. máj. 3. 17:51
 9/9 A kérdező kommentje:
nem állok bukásra csak a nő nem mondta hogy irunk én meg nem tanultam és amikor ki kaptuk annyira pipa voltam hogy be diktáltam a kettest
2013. máj. 4. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!