Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt meg lehet lépni egy másik...

Ezt meg lehet lépni egy másik gimiben? Lent több

Figyelt kérdés
Most tudtam meg hogy a kémia dolgozatom amin az év végi jegyem múlott egyes lett. Szeptembertől szeretnék átmenni másik gimibe, már folyamatban van. Nálunk két éves tantárgy volt a kémia, most vagyok tizedikes, a tanár se legjóindulatúbb, szerencsétlen gyereket megráncigálja mindenképp a kettesért. Így 1,43 lett az átlagom ami még csak a 1,5-nek a közelébe sincs , de a tanár nem enged át senkit 1,75 alatt. Még talán egy kettes súlyozású dolgozatot írunk, nem fér már bele egy hármas súlyozású tz, de kiszámoltam és ha az én kémiai tudásomat is nézzük ( nagyon nehéz anyagnak ígérte ) ha ötöst írok is ( amihez igen nagy csoda kellene ) akkor is 1,72re állok. Megléphető e az ha a másik gimiben nem tanultak kémiát, akkor ettől eltekintenek és nem kell újra járnom a tizediket?
2013. máj. 2. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Van olyan iskola, ahol ne lenne kémia?

(csak kérdezem) Nálunk is két évig volt

2013. máj. 2. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha most nem engdne át, még akkor is van egy javítási lehetőség, mégpedig nyár végén pótvizsga

Azt próbáld meg mindenképp

2013. máj. 2. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak akkor kéne járnod még egyzser ugyanazt

az osztályt, ha a pótvizsgán sem mennél át

Úgyhogy először a pótvizsgát próbáld meg

2013. máj. 2. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem osztálytársammal, mert én nem voltam suliban mert beteg vagyok. Mondta a atanár, hogy közel sem biztos hogy megbukok. Más diáknak is adott többszöri javítási lehetőséget volt aki félévkor a kettesért többször felelt a szertárban. Ugyhogy nem lesz itt baj ezzel me gis nyugtatott. A pótvizsgát azért nem említettem meg, mert képtelenség lenne ilyen szintű és mennyiségű kémiát megtanulnom .. Egy témazárót nem tudtam megírni kettesre, sajnos a kis dogák tartották magukat a kettessekkel. Reménykedtem benne, hogy van ilyen iskola ahol nincs kémia .. :D De nem lesz gáz, ezzel fekszem-kelek mostmár ezen az egy hónapon át . Köszönöm válaszokat
2013. máj. 3. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!