Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit válasszak földrajz mellé?

Mit válasszak földrajz mellé?

Figyelt kérdés
A földrajz-fizika-infó-matek tárgyakban elég erős vagyok,viszont választani nem tudok,de szívem szerint az infóról mondanék le legelőször. Szerintetek mely párosítással mehetnék valami jó szakra tovább?
2013. ápr. 30. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen szeretnéd a föcit, akkor én még a matekot vagy infot ajánlanám. Ha mérnökire mész, akkor leginkább a fizika, matek fog kelleni.

Ha nekem kellene sorrendet választanom:

-matek

-infó(esetleg felcserélhető a fizikával)

-fizika

-föci

2013. ápr. 30. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy a földrajz érettségit baromi kevés helyen fogadják el, még a matekot és a fizikát szinte mindenütt.

Szóval a matek mindenképpen legyen benne.

(Én föciből mentem 10.-ben, mikor befejeztük az anyagot, mert ofőm mondta, hogy vicces dolog az érettségi, aztán utána 12.-ben a fizika volt a választott tárgyam.)

2013. ápr. 30. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:

A fentiek közül pont a föci a leghaszontalanabb

Jobban jársz, ha mat-fiz faktra mész

2013. máj. 1. 01:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Kifejtenétek bővebben,hogy mi a gond a földrajzzal?
2013. máj. 1. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Fizika, matek. Ezek az igazi tt-s tárgyak. Földrajz a hierarchiában legalul van, ezt látni is lehet sokszor az azt tanuló embereken. Ettől függetlenül, ha te azt szereted, akkor azt csináld. Ha olyat csinálsz amit nem szeretsz, azzal úgy se mész semmire. Én mindenesetre ha egyet kell választani, akkor azt mondom, hogy fizika, abban van elég sok matek is, szóval két legyet egy csapással.
2013. máj. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!