11/13 anonim válasza:
Kis "vok" bogaram, pontosan tudom, mikor van a szóbeli. Azt is, hogy a középiskolai bizonyítványt csak a szóbeli végén adják ki az érettségi bizonyítvánnyal együtt. az évzáró pedig iskolai szintű ünnepség. Lehet, hogy van 1-2 iskola az országban, ahol rendeznek valami évszárószerűséget külön az érettségizőknek, de ilyennel még soha nem találkoztam, pedig elég sok iskolát ismerek. Keresgélj csak egy kicsit, és írd ide néhány iskola honlapját, ahol a tanév rendjénél ilyesmit látsz kiírva, hogy évzáró ünnepély a végzősöknek.
12/13 anonim válasza:
Általában június 15.-én szokott lenni az utolsó nap, de vannak olyan sulik, ahol pár nappal előbb fejezhetik be a tanévet a gyerekek.
13/13 anonim válasza:
Mind 1 nálunk így van. már évek óta... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!