Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ebből mi bajom lehet? (lent)

Ebből mi bajom lehet? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy orvosi igazolásom, ami 16-tól 19-ig tart..lábamat műtötték, arra kaptam, hogy itthon pihenjek vele. Tegnap voltam isibe, de nagyon rossz volt, még csúfoltak is a lábam miatt, igaz, ez a kisebbik gond, a anagyobb az, hogy ma se mentem, mert fáj a lábam :s Ha a 19-et átírom szépen 25, de holnap már petsze megyek (majd kibírom valahogy de ma még el is aludtam:() mi bajom lehet? Nem derül ki, ha ez az egyetlen alkalom, és csak egy napot igazolok "hamisan", mert a többin bemegyek:))

2013. ápr. 24. 08:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Légyszi valaki segítsen!
2013. ápr. 24. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyet én is csináltam, hogy átírtam a dátumot +1 napra, de észrevették. Pedig elég pengén írtam át:D

(végül nem lett belőle semmi komoly konfliktus, mert a tanár elég jó fej volt, pedig lehetett volna)

2013. ápr. 27. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Három napra a még szülőd is ki tud írni

Akkor nem kell hamisítgatni

2013. ápr. 27. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ellenőrzőkönyvbe simán beírhat a szülőd

(pl. hogy műtét utáni fájdalom)

2013. ápr. 27. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Na mi van?

Mit csináltál?

Észrevették, hogy átírtál valamit?

2013. ápr. 27. 23:20
 6/6 A kérdező kommentje:
még nem írtam át holnapra kell bevinnem de nagyon félek. :( anyukám 3 igazolását már elhasználtam egy betegségnél:(
2013. ápr. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!