Berzsenyi Dániel Gimnázium, Kossuth Lajos kéttannyelvű SZKI (csepel), Hunyadi Mátyás Gimnázium, Nagy László Gimnázium, esetlek Veres Pálné?
Mi a véleményetek ezekről?
Miket ajánlanátok (még)?
Fú, Köszi:)
Amúgy mi a baj vele?:)
a Károlyi Mihály Spanyol kéttannyelvűn gondolkozok még?!
Szia!
Én Hunyadis vagyok és csak dícsérni tudom, annak ellenére, hogy sokan lehúzzák. Igaz, nem túl jó az iskola állapota (omlik a vakolat, de szerintem hozzá lehet szokni). Ki lehet fogni nagyon sz@r tanárokat, na de hol nem nem!?
Én személy szerint szerencsés voltam:) Jó tanáraim vannak és bár nem kell beleszakadnom a tanulásba jó jegyeim vannak és azt hiszem tudás is van mögötte. A társaság pedig nagyon jó és szerintem ez nagyon nagyon fontos egy suliban!
Lehet egy iskola hiper szuper, ha rossz a közösség. A gimnáziumi évek nehogy csak a tanulásról szóljanak!
L/18
Nagy Laci kilőve. Csak akkor gyere, ha fel tudod dobni ezt a kriptahangulatot. Amúgy beledöglesz az unalomba.
Berzsenyiről jókat hallottam, de nem valami ismert suli. Hunyadit eddig mindenki csak lehúzta. Veres Pálnét nem ismerem. Csepeli Kossuth aranyos, hangulatos, de a többség nem tanulni jár oda, tele van tömve pasikkal.. Ami végülis viszonyítás kérdése, hogy jó-e.
A Károlyi viszont telitalálat lenne, bár nehezebb bekerülni.
Kossuth-ba járok előkészítőre, eddig még tetszett.
Nem tanulni?:S uu.. vagyishát nézőpont kérdése hogy jó-e:S
Nemtudom.:S
Valaki nem tud még vmit róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!