Lehet rontani 8. év második félévében?
Nekünk azt mondták a tanárok, hogy nem lehet 0.5-nél többet rontani 1. félévhez képest nyolcadik osztályban, mert akkor nem vesznek fel. Sehonnan máshonnan nem hallottam ezt, abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán látják-e az év végi jegyeimet a gimiben. Kb. 95%-ban vagyok biztos abban, hogy csak beetetnek minket.
Lehet, hogy igazuk van?
bullshit, tőlünk a kutya nem kérdezte a 8. év végi jegyeinket... Ha félévi alapján felvettek, akkor hepinessz volt és mehettünk oda. Ha már egyszer kiküldték a levelet, hogy fel vagy véve, nem hiszem hogy "visszavonhatják".. Bár lehet változott a világ mióta én jelentkeztem középsuliba, de szerintem is beetetés :D no meg még ha beszámítana az év végi eredmény, akkor az se mindegy hogy miből rontasz 0,5-öt.. ha egy szín ötöst rontasz le, az nem olyan gáz, ha egy hármast, akkor már necces lehet a felvételi.
Viszont, ha beetetés, ha nem, tessék tanulni :D én is ott csesztem el hogy régen lustálkodtam meg elblicceltem a tanulást, ennek most iszom meg a levét érettségi előtt, mindent most kell pótolnom amit anno hagytam a francba :D
Nem "jellemző", hogy
valaki olyan sokat rontana, ha előtte jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!