8. -ik második félévében már lazíthatnék nem?
Tavaly én is pontosan így voltam ezzel. :D Sőt, az egész osztályom. Megvolt, hogy felvettek, és onnantól már csak gimibe akartunk járni, meg a nyarat vártuk.
Én egyébként a leckét is gyakran szünetben meg, de órán figyeltem, meg a dogákra tanultam , és így nem rontottam semmit. Nem szívattak már annyit a tanárok, bár mindig mondták, hogy ne lazuljunk. xD
Mondjuk én általánosban minimális tanulással hoztam a kitűnőt, első félévben sem tanultam túl sokat, szóval nem biztos, hogy az én példámat kéne követned. Az viszont tényleg fontos, hogy megértsd az anyagot, mert később az nagy előny.
A hajtás nem tudom nálad mit jelent, ha a leckét megírod, az mindenképp jó, de nem kell stresszelned már annyira a jegyeken.
Szóval szerintem nézd meg, engednek vagy esetleg bekeményítenek a tanárok, és aszerint tanulj. :) De abban igaza van az előzőnek, hogy középiskolában fontos tudni a nyolcadikos anyagot, szóval azért órán figyelj, meg írd meg a leckét, de ne halj bele a tanulásba, ha nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!