Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti mennyi pénzt költötök...

Ti mennyi pénzt költötök kollégiumban "életre" (egyetem)?

Figyelt kérdés
Úgy értem kajára, italra, bulikra, utazásra stb. Mondjuk havi szinten?
2013. ápr. 17. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Koli- 10500,-

Utazás- 1420x8 (minden hétvégén hazamegyek)=11360,-

Ebéd- otthonról hozok 3 napra ebédet, így a maradék 1 nap (pénteken már megyek haza, akkor otthon eszem): kb. 3000,-

Reggeli, vacsi: ha napi 1-1 zsemlével számolok, meg 20 deka szalámival, meg egy kis sajttal, tejjel, vízzel, az kb.: 5000,-

Buli: kari buliba megyek, ami ingyen van, előtte inni max 600,-, kb heti 1x, kávé a barátokkal naponta (250,-): 4000,- egy hónapra

És mindig van valami plusz költség, wc papír, sampon, akármi, legyen kb. havi 5000,-

Szóval ezt összeadva 32960,- jön ki egy hónapra + a kolidíj. A kávét és a heti 1x-i bulit leszámítva nem élek szerintem nagy lábon.

2013. ápr. 17. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
spórolósan kb 50 körül. De én minden héten hazautazom, ami 4 ezer.
2013. ápr. 17. 18:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Első, tényleg nem élsz nagy lábon, a kaját jó kihozod:D második hát a spórolós ötvenbe mi tartozik?
2013. ápr. 17. 18:59
 4/4 A kérdező kommentje:
én valszeg nem fogok mindem héten hazajárni (az havi 15körül lenne) szóval kb havonta 1x ami azt jelenti hogy szinte mindig magamra kelk főznöm... de valszeg a kaján fogom megfogni a pénzr, ott a leg könnyeb spórolni...
2013. ápr. 17. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!