Hogy vegyem rá a szüleim, hogy támogassák az iskolaváltásom?
Figyelt kérdés
Szeretnék sulit váltani, mert a mostani nem jött be. Bp mellett lakom, helyi iskola. A Leövey-be akarok menni(alkérdés: Jó suli?). Eddig anyunak mondtam, de nem nagyon tudott mit mondani. Eléggé meg vannak elégedve mostani sulival, de nekem hányingerem van, ha rágondolok. Az osztálytársaim 1/2 része elfogadható vagy jófej, de a többi... Leírhatatlanul alpári és gyerekes. Nyugtatót is szedek. Nem a suli miatt, más okból. De az ottani helyzet csak ront az állapotomon. Állandóan csak a veszekedés a klikkek között, sokszor én is bele kerülök... Többi osztályban nincs ilyen. Tudom, mert látszik. Többen is gondolkoznak rajta az osztályból, hogy elmennek... Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy támogassák? Nem bírok még ki 3 évet...2013. ápr. 14. 22:16
1/4 anonim válasza:
Tudják ezeket a szüleid? Klikkek vannak és téged is piszkálnak? Beszéltél erről velük? Biztos, hogy jó lenne a másik iskola és átvennének, van hely, ismersz ott valakit (tanár, diák)? Az én lányom 10 éves, nem érzi jól magát az iskolában, megbeszéltük, hogy akkor próbálja meg a 8 osztályost, de ha nem sikerül, akkor marad (kis faluban lakunk, ha felveszik ingáznia kell). A zongorát is abba akarja hagyni, megbeszéltük, hogy ne hagyja abba, váltsunk tanárt, zeneiskolát, pedig nem vagyunk annyira laza szülők, ő is nehezen nyílik meg, szerintem a szülő a gyereke javát szeretné. Lehet attól félnek, hogyha a másik gimi se jön be, akkor mi lesz veled? Szerintem ha elintézed magadnak az átvételt, beszélsz az igazgatóval stb. akkor látni fogják, hogy komolyan gondolod. Csak jól nézd meg a sulit, nehogy cseberből vederbe ess.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom- hát "őszintén" nem tudod megbeszélni velük?
Mondd nekik, hogy még nem is biztos, hogy tényleg át tudnának venni (mert sokszor már be vannak telve az iskolák)
3/4 anonim válasza:
Az egy "dolog", hogy te szeretnél onnan elmenni
Csak "kérdés", h másik helyen egyáltalán van-e hely
mert múltkor is ide írta valkai, hogy nem veszik át sehova, mert mindenütt tele vannak
4/4 A kérdező kommentje:
Nem piszkálnak. Jól ki tudok jönni akárkivel.
Inkább probléma az emberek, akik oda járnak...
Az hogy hely van-e az már más. Ha oda nem akkor máshová felvesznek.
2013. ápr. 15. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!