Egyetemi kolesz kérdés?
Figyelt kérdés
Ha első évben nem kérek kollégiumot, második évben igényelhetem? Mekkora az esélye, hogy kapok is? Mi alapján döntenek róla?2013. ápr. 9. 19:37
1/4 anonim válasza:
Persze, akkor igényelheted, amikor akarod. Bekerülni pedig szociális helyzet illetve tanulmányi átlag alapján lehet.
2/4 anonim válasza:
Nálunk évente kell igényelni (Nyíregyháza), aztán vagy megkapod vagy nem. Elsőben megkaptam, másodikban nem, harmadikban igen..pedig minden ugyanaz volt :D
Pontszámok alapján kapják meg az emberek a kolit, pontot lehet kapni a távolságra, az anyagi helyzetre, a családi helyzetre.
3/4 anonim válasza:
előző: nem feltétlenül pontrendszer alapján megy. Nálunk van olyan koli, ahol csak a tanulmányi átlagot nézik (1. félévben a 12.ben elért átlagot)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is erről hallottam, hogy pontszám, de gondolom ha másodikban jelentkezek, akkor már az első évet nézik, ami viszont lényegesen rosszabb lesz, mint a középiskolai pontszám..:( Szóval nem könnyű bekerülni. Bár nem tudom még jelenleg, hogy ennek örüljek, vagy ne:D
Köszi a válaszokat:)
2013. ápr. 9. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!