Egyetemi kolesz! Mit kell vinnem mindenképpen, és mi jó, ha van?
Esetleg mi felesleges, ha van ilyen?
Segítenétek egy listát összerakni?
Én segítek:) én is most megyek először...Én ezekre gondoltam:
1 papucs, 2 törülköző, tisztálkodási szerek ( tudfürdő, fogkefe, fogkrém), pizsama, ruhák, talán ágynemű...
És azt hiszem itt el is akadtam:D
Te mikre gondoltál?
Akkor most a fenti listához, meg az alap dolgokhoz (tuhák, tisztálkodási szerek, fördőszobai cuccok) azt mondom, hogy:
kalapács, csavarhúzó, szegek, csavar, öntapadós fogasok, pillanatragasztó, műanyag rekesz, ami befér az ágy alá, klotyópapír, router vagy switch, zseblámpa, konyhai eszközök, ha főzöl, minimális felszereltség - valami lábos, serpenyő, tányér, kés és társai - minimum, mert ciki mindig mástól kunyerálni, esetleg vihetsz konyhai gépeket, mint szendvicssütő, botmixer, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző, netkábel és saját hosszabbító sem árt, mert a kolis többnyire életveszélyes.
Felesleges cuccok szerintem a koleszan nem léteznek, ha valami neked nem kell, megkapja más pár sörért... :P
Győr-Széchenyi :)
Amúgy ez a kalapács, csavarhúzó kategória egy lánynak is muszáj, vagy lesznek azért ügyes, segítőkész fiúk? :D
Amúgy a cuccokat pl. tányér, konyhai eszközök és egyebek el lehet zárni? Lesz a szobába elég hely az ilyeneknek?
Ó hát rengeteg minden kell. Beköltözés után fogsz majd szépen lassan rájönni, hogy mi mindenre van szükséged.
De ami biztos:
ágynemű,huzat
kispárna és takaró - ezek még nem létfontontosságúak, majd később fogsz értük epekedni :)
kis és nagy törölköző, pizsama, papucs (fürdős és egy a szobába)
tisztasági cuccok (wc papír is legyen nálad feltétlenül)
ruhák (ne napra pontosan számold ki, inkább legyen nálad több)
Esetleg majd egy vízforraló ( de ezt ne vegyél előre, lehet, hogy lesz ott másnak is). Egy kislámpa.
Bocsi az offért, de pl a bérletet egyből megszoktátok venni?
És a menzát hogy szokták intézni? Vagy a hűtőt, vagy ilyeneket?
Volt ilyen kérdés már és összeszedtünk egy egész szép listát, érdemes lenne gyorsan rákeresni, hátha meglesz!
De ami még itt nem volt és kellhet: laptop!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!