Mért nem tudják kiszürni a tanárnak nem való embereket?
Pl. Volt egy fizika tanárom aki normálisan elmagyarázta az anyagot így könnyebben tanult az egész osztály, következö évben jött egy új fizika tanár aki borzalmasan magyarázott és mindenki csak szenvedet a 2-es ért mert senki nem értette az anyagot!
De más tantárgyból is tapasztaltam ezt!
A másik hogy vannak azok a tanárok akik a rosszabb tanulókon mosolyognak vagy szimplán lesz@rják öket akik nem lusták hanem tényleg nem értenek valamit mithogy kicsit jobban foglalkoznának velük néha vagy neha segítenék öket!
Úgy gondolom hogy a rossz tanulók egy része a tanárnak nem való emberek miatt rossz tanuló!
Ezt én se értettem soha.
Nálunk is sok ilyen tanár volt, h leszarta az egészet meg direkt szarrá szopatta az osztályt.
Megy a sajnáltatás, közben meg dolgoznak reggel 8-tól délután 2-ig, abban is van lyukasóra.
Nyári, őszi, téli, tavaszi szünet szintén.
Aztán előadják, h mennyire hülyére dolgozzák magukat, mert ki kell javítani pár dolgozatot(gondolom, ha tudja a tananyagot akkor nem olyan nagy kaland, legalábbis nekem nem volt az)
Ugyan ez igaz arra is, h mert készülni kell az órára.
Talán változik a történelem vagy a matematika?
Ugyan azt oktatja le minden éven, ebből szerezte a diplomáját, nehogy már át kelljen néznie, h egy 1848-as balhét elő tudjon adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!