Van itt 8. -os gyerek?
Figyelt kérdés
Van itt olyan 8.-os diák aki már megkapta a levelet abból az iskolából ahova jelentkezett?Elvileg április 25.-éig küldik.De én már nem bírom kivárni.2013. ápr. 8. 20:30
1/5 anonim válasza:
Én is 8-os vagyok.:) Még én sem kaptam meg.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én 8.-os vagyok. Még nekem sem jött levél.
3/5 Villácska válasza:
Énis 8.-os vagyok, nyugi hogyha az ideiglenes felvételi jegyzékben benne vagy az első 50 ben, és 2 osztályt indítanak felvesznek :) Én már elkönyveltem magamnak hogy felvesznek
4/5 anonim válasza:
Én két sulit jelöltem az egyikben egy szakot, oda biztos felvettek. A másikban elég sok szakot, de ott annál a szaknál, amit a legelső helyre tettem, még bizonytalan a dolog.
És már a módosítás (márc. 18-19.) óta számolgatom magamban a napokat, és várom hogy érkezzen valami, de teljes sötétségben ülök itt. Pedig annyira számítottam ma a levélre :(
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta az ofőm hogy holnap(25.-e) vagy holnapután(26.-a)meg fog jönni.És azt is mondta hogy egyszerre megszokták küldeni az összeset.Én is már alig bírom kivárni és lesem a postást minden percben.
2013. ápr. 24. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!