Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Földtudományi? Hogyan módosíts...

Földtudományi? Hogyan módosítsam a sorrendet?

Figyelt kérdés

Az ELTE földtudot tűztem ki célul, de idén megcsapták a létszámot, így már nem biztos, hogy felvesznek. Évet már semmiképpen sem szeretnék veszíteni, mert 22 éves vagyok. A vidéki egyetemeken általában nagyon alacsony a ponthatár, de nem tudom, mi legyen a végleges sorrend? Mit tudtok ezekről az egyetemekről? pl. geológus master csak az eltén van, érne valamilyen hátrány, ha vidéki egyetemre kerülnék be alapképzésre?

mostani sorrendem 1. Elte, (+elte költséges, de ebben még nem vagyok biztos) 2. Szeged, 3. Pécs.

Mit gondoltok?

2013. ápr. 6. 10:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ezt külön megkerested, és megosztottad velem!:) ennek már énis bőven utánanéztem. Ahogy már írtam, nem 17 éves vagyok, hanem már 22, így bőven volt időm kutakodni. Ennél sokkal színesebbnek látom a következőket: csillagász, geográfus, geofizikus, geológus, meteorológus, térképész-geoinformatikus.

Itt 6-7 szakirány közül tudok választani. Mind eltérő, különböző, és még ezen belül is vannak specializációk. Valóban van több szakirány, ami garantálja a munkanélküliséget, de pl. a hidrogeológiában van lehetőség. Emellé tettem a voksom. :)

Az alap kérdésem arról szól, hogy Szeged, vagy Pécs az, ami Elte után következik természettudomány szempontjából.

2013. ápr. 7. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Ebben Szeged szerintem jobb mint Pécs. Legalábbis elismertebb. Pécs mellett a környék bányászati múltja szól.
2013. ápr. 25. 00:36
 13/13 A kérdező kommentje:
háh, megvan az ELTE :D
2013. júl. 26. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!