Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemistáktól/főiskolásoktól...

Egyetemistáktól/főiskolásoktól tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Most gimis vagyok 2 év múlva végzek, jó rajzos vagyok, mindenki azt mondja, hogy ilyen területen helyezkedjek el de nekem fontosabb lenne egy olyan szak amivel majd tudok is valamit kezdeni. Az átlagom 4egész szinte mindenből. Tudtok valamilyen egyetemet/fősulit tanácsolni? Van valaki hasonló helyzetben?
2013. márc. 31. 23:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
előző: azért az alkalmassági és gyakorlati vizsga nem ennyire egyszerű. Több fordulós, igen, tény, hogy otthoni munkákat is le kell adni egy mappába, de ott helyben is kell rajzolni. Meg még van ilyen elbeszélgetés is.
2013. ápr. 2. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, tudom. ;)

Csak jeleztem neki, hogy erre is figyeljen.

2013. ápr. 2. 11:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Csak itthon rajzolgatok, igazából tanulmányrajzom szinte egy sincs. Köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 2. 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!