Melyek azok a szakok, ahol a biológia, és az egészségügy, környezet, élővilág dominál?
biológus, orvosi analitikus, ezt a kettőt találtam.
Mik vannak még ilyen irányban? aki tud írjon valamit. élővilág, emberi test, biológia nagyon érdekel köszi! :)
egyenlőre nem érdekel a pénz része. légyszives mondj egéségügyi szakokat akkor...
csak ne védő, meg ápolónőt, mert pasiból vagyok :D
Dietetikus, gyógytornász.
Rekreációszervezés és egészségfejlesztés.
Humánkineziológia.
Amúgy nézni kell, hogy merre tovább végzés után, mert nem akarsz a gyárban robotolni három műszakban, ugye?
Én nem vettem figyelembe, hogy az általam választott szak mennyire kelendő. Aztán most látom a harmadévesek között a teljes letargiát, hogy nemhogy munkahelyük nem lesz valószínűleg, gyakorlati helyet nem találnak... :/
Amelyik szak nem keresett, az azt jelenti, hogy az utca embere levágja róla, hogy nem lehet vele elhelyezkedni.. Két-három év alatt szakmában esetleg.
Az se jó, ha beteg emberek között robotolsz napi 8-9-10-10+ órát, közben körmödre néznek, rád szólnak, akár meg is aláznak, és mindezért éhbért kapsz.
köszönöm.
én az orvosi diagnosztikai labpratóriumi aszisztens szakot néztem ki.
állítólag vna igény az iylen szakemberekre, és el lehet vele helyezkedni is, sőt a pénz sem rossz.
OKJ kepzeseknel valahol lehet latni az osszes kepzest a neten.
Vannak nagyon erdekes szakmak is:
amit te is irtal
radiologus
fogtechnikus
kulonbozo vizsgalatokhoz asszisztens
Ugy vegigtanulnam az egeszet csak a gyak ido sok...
ez a laboros nagyon érdekel :) csak azt nemtudom, hogy fog e indulni...mert megnéztem a suli honlapján, tavaly nem indult...
de idénre meg vna hirdetve megint okjs, és rendes diplomás képzésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!