Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most akkor hogy van ez a...

Most akkor hogy van ez a felvételi? Sürgős (! )

Figyelt kérdés

sziasztok!

bocsi hogy még egy ilyen kérdés.. de már összevissza olvastam mindent és eléggé elbizonytalonodtam

arról lenne szó hogy az első iskolában nem állok valami jó helyen a rangsorban:/ szóval tuti hogy nem vesznek fel.. de nem is baj mert én inkább a második megjelölt iskolába szeretnék menni ott viszont elől vagyok szóval felvennének..

de mondták páran az osztályból hogy mikor voltak például szóbelizni akkor mondták nekik hogy csak azoknak van esélye bekerülni akik elsőnek írták meg stb.

most akkor számít az hogy hanyadik? amiatt h másodiknak jelöltem úgyanúgy felvesznek ? nem kerülök hátra vagy valami?

2013. márc. 24. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Felvesznek,főleg ha gyengébb iskola.
2013. márc. 24. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Én mikor gimnáziumba jelentkeztem, 72-dik voltam a rangsorban és 16 tanulót vettek fel. Ám annyian kihullottak előlem, hogy sikerült bekerülnöm. A kérdés másik feléhez sajnos nem tudok hozzászólni.
2013. márc. 24. 19:41
 3/9 anonim válasza:
Változtathatsz a sorrenden de szerintem az csak akkor számít ha valakikkel ugyanannyi pontotok van de csak egyikőtöket vehetik fel, akkor szerintem az is számít, hogy ki hányadiknak jelölte meg. Szerintem.
2013. márc. 24. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Hányadik helyen vagy a második sulinál?
2013. márc. 25. 01:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Valahol vidéken van?

Ha bennevagy (az "ideiglenesen" az első mondjuk ötvenben,

akkor azért van esélyed)

2013. márc. 25. 01:35
 6/9 A kérdező kommentje:
nem vidéken van, nem gyenge a második iskola se csak az elsőbe nem sikerült valami jól a szóbeli
2013. márc. 25. 14:23
 7/9 anonim válasza:
Az iskola nem tudja hanyadik helynek jelölted meg szóval nem számít!!!!
2013. márc. 25. 14:26
 8/9 anonim válasza:
Akkor vesznek fel a 2.-ba,ha az 1.-be nem.Illetve ha közben megváltoztattad a sorrendet.
2013. márc. 26. 15:40
 9/9 A kérdező kommentje:
nem változtattam meg de akkor okés, köszi a válaszokat:)
2013. márc. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!