Kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató vagyok. Ha csak a BA-t végzem el akkor milyen esélyekkel tudok elhelyezkedni? Nem az érdekel h mennyit tudnék így keresni hanem h eltudnék-e egyáltalán helyezkedni. Tapasztalatok?
Kár :S. Hallottam olyan véleményt is h a mastereseknek többet kell fizetni ezért szívesen alkalmaznak BAseket is. Újságban is olvastam h sok a túlképzett és inkább olyanokat keresnek akik nem annyira képzettek.
Arról nem is beszélve h a master kétszer annyiba kerül nekem meg arra nem igazán van pénzem :S. Így is több mint 200000 ft a félévi tandíjam ezt is elég nehezen tudjuk fizetni. nemhogy még a 440000-et :S
Másodéves... sajnos az a baj h nem lett annyi pontom az érettségin h államira felvegyenek. Másik nagy gond meg h reál tárgyakból nem igazán vagyok a topon szal csökkennek a lehetőségeim. Nem vagyok buta ember de így h reál dolgok kilőve + még azért válogatós is az ember h mi érdekelné és arra is gondolni kell h mi az amiből majd talán a jövőben el tudja tartani a családját hát nehéz...
Arra gondoltam h az angol mellett még megtanulnék kb 3 nyelvet. Akkor talán több esélyem lenne... nemtudom...
Na mind1 köszönöm a válaszokat :o)
Még egy évem van töprengeni a dolgon :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!