SOTE-ÁOK vagy SZOTE-ÁOK?
Figyelt kérdés
Sziasztok orvosira szeretnék menni, Pest felé hajlok de Szegedről is rengeteg jó dolgot hallottam. Szeretnék érveket és ellenérveket.2013. márc. 20. 17:07
1/7 anonim válasza:
Hali! Én most vagyok másodéves Pesten, ha érdekel akármi, akkor majd írj. Minden jót!
21/F
2/7 anonim válasza:
Hova valósi vagy
Mi esne hozzád közelebb (esetl. Debrecen
3/7 anonim válasza:
Beírod elsőnek a Budapestit,
második helyre meg az SZTE-t
(harmadiknak meg Debrecent)
4/7 anonim válasza:
Illetve van még orvostudományi Pécsett is
(az is jó)
5/7 anonim válasza:
A FOK Szegeden jobb, az ÁOK Pesten, de írd nyugodtan azt amelyiket akarod, nagy különbség nincs, így legalább több esélyem lesz nekem is bekerülni ÁOKra :P
6/7 anonim válasza:
Két nagy különbség van. Az egyik hogy a SOTE szinte összes kutatása orvosi célú, szemben a szegedivel (vagy a többivel), így TDK vagy egyéb kutatási témaként több lehetőséged van. A másik, hogy SOTE-n szigorúbb a számonkérés, keményebbek a vizsgák, de ezt tudják a munkáltatók is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,Pest hozzám közelebb esik,a kutatás annyira nem érdekel de majd eldől :D
2013. márc. 24. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!