Egyetem mellett el lehet végezni egy OKJ-s képzést?
Nem ütközik a kettő.
Ha 22 év alatti vagy és még nem rendelkezel OKJ-s szakképesítéssel akkor a nappali tanfolyam elvégezheted ingyen és bérmentve attól függetlenül, hogy mellette jársz-e egyetemre.
Egyéni órarendes sulit konkrétan nem tudok, de általában nyitottak az ilyen témára, ha a jelentkezésnél/beiratkozásnál jelzed hogy egyetemre is jársz, akkor lehet meg tudják oldani a kérésed. De ha nem, akkor sincs eget rengető probléma, az OKJ-s tanfolyamok órarendje nagyon laza, mikor én csináltam ilyet akkor hétfőn 2 órám volt, kedden 3, szerda volt húzós, ott reggel 8-tól délután 6-ig benn ültünk, viszont csütörtök és péntek is csak 1-1 óra volt. És persze a bejárást sem veszik olyan szigorúan (legalábbis ahova én jártam, ott nem volt belőle probléma ha 1-2 alkalommal ellógtuk az órákat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!