Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek felvesznek, ha...

Szerintetek felvesznek, ha 18. vagyok az ideiglenes listán?

Figyelt kérdés
35 embert vesznek fel ,tudom,nem rossz ez az eredmény,de azért izgulok. Ennél már csak előrébb kerülhetek? (elsőnek jelöltem meg ezt a szakot,Pécs,Babits Mihály Gimn.)
2013. márc. 14. 21:20
 1/7 anonim válasza:
csak előrébb kerülhetsz, így szerintem felesleges izgulnod :) mert kiesnek előled akik pl 2, 3-nak jelölték meg, stb. ezért csak lejjebb mész majd a listán. ;)
2013. márc. 14. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát ha 35 embert vesznek fel a szakra és 18. vagy, akkor nyílván felvesznek :)

Akkor kéne izgulnod, ha nem lennél a 35-ön belül.

2013. márc. 14. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Felfognak venni, egyébként ezt az ideiglenes listát nem kell készpénznek venni, nyilván hogy csak jobb helyre kerülhetsz, mert ilyenkor lesznek még kiesők, de ha mégsem akkor is bekerülsz, ne izgulj.

Olyat is hallottam már valamelyik sulinál hogy ott volt kb 130 jelentkező a listán és ott oké hogy megvolt a sorrend stb... De oda összesen vettek fel 90 embert mert 3 osztályt indítottak ez kb 7 éve lehetett. És ott véletlen szerűen töröltek pár embert a listáról elől hátul középen is, persze első sorban azokat akik nem elsőnek jelölték meg a helyet, utána meg akik kiestek azok közül is akik elsőnek jelölték be mert mondjuk más sulit választottak akkor a legjobbakat hívták vissza első sorba és így tovább. Sőt olyat is hallottam már hogy ugyan ennél a sulinál persze hogy felvettek egy diákot azthiszem 30. helyen volt elsőnek jelölte be és elutasították valamilyen oknál fogva.

2013. márc. 14. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2013. márc. 14. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
"Az van, hogy te már 5 milliárd százalék, hogy bekerültél abba az iskolába, mivel mindegyik ember rajta van, aki megjelölte, azok is, akik 2. helyen, vagy 3. helyen jelölték meg az iskolát. Te mindenképpen bekerültél, eléd nem mehet senki, kivéve, ha TE magad meg nem változtatod a SAJÁT sorrendedet. Te viszont kerülhetsz előrébb, ha előtted máshová mennek, értelemszerűen. Hátrébb viszont nem csúszhatsz. Ez biztos. Ideiglenes sorrendben csak előrébb lehet kerülni, mivel már lezajlott az egész, nem jelentkezhetnek többen, stb. FEL VAGY VÉVE. :)"
2013. márc. 15. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ilyen hülyeséget

kérdezni

2013. márc. 15. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Most már csak kollégiumot kell választanod
2013. márc. 15. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!