Szerintetek ha 71. vagyok egy osztály ideiglenes listáján és 25 főt vesznek fel akkor felvesznek?
szerintem nem,legalább is nem valószínű. :S
én 18.vagyok egy nagyon jó suliban,35embert vesznek fel,de én sem vagyok teljesen biztos magamban!
OFF*
Már bocsi, utolsó, de ha a sulit elsőnek jelölted meg, akkor tuti, hogy bent vagy, olyan nincs, hogy nem kerülsz be...
OFF vége
Kérdező! Melyik ez a suli? Mert attól is függ. Ha nem akarod leírni ide, írd meg nyugodtan privátban. :) Szerintem esély van, de ha elit suli, akkor sajnos bele kell törődnöd, hogy nem vettek fel. Én is kb. így vagyok, csak az én választott sulimba 72 főt vesznek fel, és 128. vagyok, de biztos forrásból tudom, hogy tavaly a 165. embert is felvették oda (DLSB-ről van szó). Szóval nekem idén 60 embernek kellene kiesnie, akkor bekerülök. Véleményem szerint kieshetnek előled 46-an. :)
Először is nem vagyok beteg!
Másodszor pedig,mivel ez egy ideiglenes eredmény,még akár a sorrendet is meglehet változtatni. Tehát,ha valaki olyan ,aki előtted van,és elsőnek jelölte meg,akkor nyílván több az esélye. De ,ha valaki olyan van elötted,aki nem elsőnek jelölte meg,még megtudja változtatni a sorrendet!
Szóval ne vegyetek biztosra semmit:D
Inkább csalódj kellemesen,remélem sikerül!;) :)
Hát szerintem tuti,hogy nem fognak előttem 50-en kiesni.. :D
De csak pozitívan.. :D
Ja és köszönöm a biztatásokat!
utolsó vagyok,most visszaolvasva picit bunkóra sikeredett amit írtam,ezer bocsi:D
de az +,ha abban a suliban több szakot is megjelöltél,vagy ,ha ők nem elsőnek jelölték meg!! :) egy ismerősöm 160.volt és felvették 35-fős osztályba,pedig a város 3.legjobb gimiről van szó,szóval ki tudja:)
Értem én :D
csak annyira megvoltam lepődve,hogy a vége fele voltam...amikor az értelmes osztálytársamat aki megbukott tavaly 8.-ba és most félévkor is a 16. helyen találtam:DDD kicsit érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!