Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy fogok leérettségizni ha...

Hogy fogok leérettségizni ha ennyire teljes szívből gyűlölöm a matematikát?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy összeszeded magad és felnősz végre a feladathoz.

A matematikát nem szeretni kell, hanem leülni, megtanulni, és átmenni azon a sz@r vizsgán. Nem azért van, hogy jól szórakozz.

2013. márc. 13. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát úgy,

hogy majd produkálsz egy kettest

2013. márc. 13. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
És hányas vagybelőle
2013. márc. 13. 17:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Átmész kettessel. Hidd el az még azoknak is sikerül, akik nem értik egyáltalán és épphogy átengedték őket kettessel évvégén. Ha csak gyűlölöd, de valamit azért tudsz akkor hármas-négyes simán megvan. Ajánlom figyelmedbe a függvénytáblázatot, abban minden benne van, csak logika kell mellé.
2013. márc. 13. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pont így vagyok a magyarral, de a kettes biztos meglesz. Azt egy gimnáziumban 4 évig tanult tárgynál akkor is megszerzi az ember, ha soha egy szót nem tanult. A matekban az első rész a nagyon egyszerű, a magyarban meg a szövegértés :)
2013. márc. 13. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, h nem mész

még pl fizikából is

2013. márc. 13. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem lehet utálni
2013. márc. 13. 17:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Má 2x buktam ebből a szarból
2013. márc. 13. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

akkor valami még az alapoknál kimaradt :( Magántanárral gyakorold az érettségik első (könnyebb) részét és az ezekhez kapcsolatos szabályokat próbáld meg megérteni és megtanulni. Ezek még nem nehezek, nem igényelnek nagyon összetett gondolkodást. A függvénytáblázatban nézd meg alaposan, melyik témához, milyen adatok vannak benne és ezeket hogyan tudod kihasználni.

Nem vagy véletlenül diszkalkuliás? Ha ennyire nem megy, akkor csak ez lehet sz oka szerintem, hiszen már minimális logikával, odafigyeléssel és gyakorlással is át megy egy egészséges ember legalább kettessel.

Még egy lehetőséged van. Ha nincs meg írásbelin a kettes, szóbelizni fogsz. Arra elméletet kell megtanulni. Ha ennyire bizonytalan vagy, szólj a tanárodnak, hogy segítsen a szóbeli tételek kidolgozásában, mert attól félsz, hogy csak így sikerülhet az érettségid. Mondd meg azt is, hogy hiába gyakorolsz nem érted, de nagyon szeretnéd ha sikerülne átmenned a vizsgán.

(Ha ezeket a tételeket megtanulod május 7-ig, valószínűleg nem szorulsz majd a szóbelire).

2013. márc. 13. 19:19
 10/11 quevilly válasza:
65%
Én meg 3x buktam és 3-as lett az érettségim, nem is készültem rá, pedig én csak az egyenleteket kedveltem a többi részét utáltam.
2013. márc. 14. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!