1 év alatt szerintetek könnyű megcsinálni a 11-12. évfolyamot aztán meg leérettségizni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 08:30
1/4 Gugu Gabor válasza:
Ha könnyű lenne akkor valószínűleg nem 11-12 évfolyamnak hívnák hanem csak 11. évfolyamnak.
Nem azt mondom hogy lehetetlen de azért könnyűnek nem mondanám.
2/4 anonim válasza:
Nyilván nem könnyű egy év alatt kettőt elvégezni, nem véletlenül két év alatt kellene alapesetben. Viszont ha gyorsan és könnyen tanulsz akkor esetleg nem akkora kihívás. Ha pedig nehezebben tanulsz, akkor egyszerűen nehéz.
3/4 anonim válasza:
Nem könnyű de én is így csináltam 2 év alatt érettségiztem le. Egy félélév alatt tanultam meg egy év anyagát.
4/4 A kérdező kommentje:
az a baj hogy elcsesztem.előbb kellett volna kapcsolnom akkor a 9-10.-et csináltam volna egy év alatt.
2013. jan. 18. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!