Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megütöttem a csuklómat, és...

Megütöttem a csuklómat, és nagyon fáj. (? ) bővebben lent

Figyelt kérdés
Ezzel nem is lenne nagy baj, csakhogy mozgatásra, terhelésre iszonyatosan elkezd fájni, és már nem tudok vele dokihoz menni, hogy felmentst kérjek, mert holnap lesz tesi...ha bekötöm a kezem,kérhetek könnyített tesit?

2012. okt. 24. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hányadikos vagy, de nálunk gimiben utólag is elfogadja az igazolást a tanár.
2012. okt. 24. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Tesi előtt szólj a tanárnak hogy a csuklóddal probléma van. Így az azt terhelő feladatokat vagy kihagyhatod vagy mást csinálsz helyettük (felülés, guggolás...)
2012. okt. 24. 20:57
 3/3 A kérdező kommentje:
:( köszi de már mindegy..le se szarta a csuklómat, kötelet mászatott és beírt egy egyest mert nem csináltam és szerinte csak nyávogok
2012. okt. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!