Anon999 kérdése:
Szerintetek bejuthatok?
Figyelt kérdés
32 embert vesznek fel, de én a 70.-ik vagyok az ideiglenes felvèteli jegyzèkben. Lehet egy minimális esèlyem is? Győri Krùdy Gyula Magyar-Angol Kèttannyelvűjèről lenne szò2013. márc. 11. 18:36
2/6 anonim válasza:
Második helyre mit írtál be(?)
Mert ha az elsőre nem, talán a második beírt helyre
(ha ott jó helyen állsz) még fölvehetnek
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy másodiknak a Deákot jelöltem meg, oda remélem felvesznek. :)
2013. márc. 13. 19:45
5/6 anonim válasza:
Az oktatas.hu-n keresd ki a sulit és nézd meg, hogy tavaly hanyadig helyig lehetett bejutni. Szerintem ez is ad egy kis támpontot. Egyébként szerintem van esélyed, mert most még nem lehet tudni, hogy az előtted szereplők ezt a sulit jelölték-e meg első helyen.
6/6 anonim válasza:
Hol tudtad megnézni?én is oda jelentkeztem de sehol sem találom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!