Melyik Szegeden a legszigorúbb kollégium?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 08:23
1/4 anonim válasza:
Középiskolai vagy egyetemi?
És mit értessz az alatt, hogy szigorú? Az egyetemi koleszokban kb. ugyanaz a házirend az egész országban.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem írtam, középiskolai. Gondoltam, hogy ugyanaz a házirend, de ugyanúgy be is tartatják mindenhol? Sajnos egyáltalán nem ismerek kollégistákat, sem volt kollégistákat, fogalmam sincs, hogy működik a dolog. Gyerkőcöm nemsokára középsuliba indul, eddig én noszogattam, hogy tanuljon, sajnos, ha nem áll valaki szigorúan a háta mögött, hajlamos a lustálkodásra.
2009. szept. 14. 12:14
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én a Gábor Dénes Kollégiumában voltam, ez Szegeden a Mars tér mellett van szinte.
Elég szigorú szerintem, mert ha a 4,00 átlag nincs meg, akkor kötelező a délutáni tanulószoba. Ha meg van az átlag, akkor a delikvens tanulhat a szobában.
Ott van még a Teleki Blanka, meg A Vedres kolesza, de szerintem mérlegeld azt is, h hova fog járni a gyerkőc, mert lehet, h az iskolának van saját kolesza.
4/4 anonim válasza:
Írasd egerbe a leányka úti kollégiumba ami az Eventus középiskolába...olyan szigorú hogy engem aki mindig is nyugodt kiegyensúlyozott ember volt egy teljesen idegbeteg körömrágós céltalan őrülté tettek azzal hogy van 12 óránk egy nap és csak egy óra kimenő van egy nap még 18 felett is...de sok fűvel el lehet viselni csak hát az meg felemészti az összes zs-met...fincsi mi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!