Kollégium? Rettegek tőle, mit tegyek? (középiskola)
Még sosem voltam kollégista, de most úgy alakult, hogy muszáj. A családommal elköltözünk, új hely, új suli és életemben először kollégium. Annak ellenére, hogy mindennél jobban várom az új sulit. Komolyan, elmondhatatlanul várom már, hogy oda járhassak. És mégis rettegek... tele vagyok gátlásokkal és a legjobban a mosdó részlegtől félek. (bár magam sem tudom miért, hiszen ez annyira természetes... mindenki vécézik..).
Néha megnyugszom és bevallom: minek is görcsölök? Hiszen mindenki jár wc-re, végez nagydolgot, tusol, és szellent is, de én valamiért nagyon rágörcsöltem ezekre a dolgokra, s ez miatt sokszor hülye helyzetekbe hozom magam... gondolom azért mert folyton ezen agyalok.
megnyugtatnátok? Lekűzdhetem a gátlásaimat? Hogyan? valaki járt ilyen cipőben?
Komolyan mondom, kikészítem magam. Mert egy részről nagyon várom már, de itt van ez a rettegés is... (lány vagyok)
Köszönöm szépen! Most megnyugodtam! :) Igazatok van, lesz ott tőlebb félősebb is, és ami az igazat illeti, egyre ban jobban várom. :)
A barátkozással nincs gond, az elején picit lassabban megy, de max 1 óra és teljesen felszabadulok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!