Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Petrik Lajos szakközép,...

A Petrik Lajos szakközép, vagy a Corvin Mátyás Gimnázium a jobb, erősebb?

Figyelt kérdés
Mindkettő pesti iskola. :)
2013. márc. 10. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
neeee, a corvin hagyd, borzalmas:D menj máshova
2013. márc. 10. 12:31
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
A "Petrik" jó
2013. márc. 10. 14:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Esetl. még valami más
2013. márc. 10. 14:41
 4/13 anonim ***** válasza:
11%
Én a helyedbe tuti gimibe mennék és nem szakközépbe!!! Nyilván jobb egy gimi, erősebb, mint a szakközép! A gimibe azért mennek, mert tanulni akarnak! A szakközépbe még a hármas tanulók is bejutnak, míg a gimibe nem!
2013. márc. 10. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Képzeld cicuskám, én egy kéttannyelvű szakközépbe járok, 4.6 az érettségiátlag, aki idejár az általánosban 4-5-ös tanuló volt, mindenki rohadt értelmes, plusz tanulunk gépírást, és olyan dolgokat, amik az élethez kellenek(hogy kell adóbevallást készíteni pl) szóval cseszdmeg, mert rohadtul semmire nem mész a gyenge gimnáziumoddal:D
2013. márc. 10. 20:36
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

De biztos nem helyesírásból kaptál jó jegyet! :D

Ennyi hibával írni elég szégyen! :D

2013. márc. 11. 21:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Te tudod, mi érdekel

(meg miért ezekre a helyekre

jelentkeztél)

2013. márc. 13. 17:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Helyesírási hiba?:D Hol látszat olyat, kedvesem?
2013. márc. 13. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a szakközép sokkal nehezebb, több az óraszám, mert a sima tárgyak mellett még szaktárgyak is vannak.Ráadásul én is kéttanos vagyok, azok a tárgyak is angolul vannak. Nálunk vannak a suliban gimisek is, mindegyik már bánja, hogy nem hozzánk jár, mert semmit nem érnek a sima gimijükkel, mi meg ugyan úgy mehetünk továbbtanulni, ráadásul mindenki felsőfokú nyelvet kap, és még egy közepet is. Vakon gépírunk, és szaktárgyi érettségink is lesz. Nálunk is a felvételinél MINDENKI 70 pont felett volt és legalább 4-es átlagú.
2013. máj. 3. 18:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Corvin egy vallásos szar lett idéntől.
2013. máj. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!