Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tesitanáromnak van jogaa...

Tesitanáromnak van jogaa hajamba nyomni a rágót, ha rágóztam tesi órán?

Figyelt kérdés
mert megtette... nem vagyok egy rossz lány, de óráról kizavarhat?

2013. márc. 8. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyikhez sincs joga. Nem küldhet ki tanítási óráról és nem is teheti meg ezt veled! Én a helyedbe azért ezt megemlíteném legalább az osztályfőnökömnek!
2013. márc. 8. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
az én tesitanárom mindig visszaküld az öltözőbe aztán a szememre hányja h vissza mentem...:D Én az ilyeneken már csak nevetni tudok...:DDD A tesi tanárom folyton szivat mindig aláz meg ilyenek ofő nem tesz semmit úgyhogy már megszoktam:)
2013. márc. 8. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
jelentsd fel valamelyik szervezetnel, es kerj kivizsgalast. Ha szerencsed van kirugjak a tanart.
2013. márc. 8. 22:36
 4/10 anonim válasza:
72%
Szerintem a diákoknak kicsit sok joguk van mostanság. Lassan bármit megtehetnek, mert nem lehet kiküldeni óráról, nem lehet azt mondani neki hogy "kuss legyen ne feleselj vagy kidoblak az ablakon.." mert az már sérti a kis jogait és sajnos egyre pimaszabbak és nem tanúsítanak tiszteletet a tanár iránt.. a szülőt meg tökmindegy hogy behívja, mert az meg tesz magasról az egészre. A diákot lassan az sem érdekli, hogy megbukik vagy sem, mert szarik a jövőre, hogy mi lesz vele. Tisztelet a kivételnek. Tanár nem vagyok, csak van némi betekintésem a témába...
2013. márc. 8. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
annyi joga volt ehhez mint neked órán rágózni. Gondolj bele, ha félrenyeled és megfulladsz, őt rángatják meg. Gondolom előtte kért hogy dobd ki, nem rögtön tette meg.
2013. márc. 9. 10:25
 6/10 anonim válasza:
Igenis, hogy nincs joga!!! Ha azt mondja, büntetésből egész órán futni fogsz, az rendben, ha kiküld az is rendben , de nem ragaszthat a hajadba semmit, ez olyan dolog, amiért azonnal felpofozol valakit bárhol. Az egyik előttem szólóhoz pedig, aki szerint a diákoknak túl sok joguk van manapság: egyetértek, de egy határig, zavarja ki büntessem, meg, de ne verje és ne tegyen vele ilyesmit.
2013. márc. 9. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

a tanárodak joga van, hogy megpróbáljon újraéleszteni,

ha tesi órán félrenyeled a rágódat, és megfulladsz.

joga van hónapokig tárgyalásra járnia, ha nem sikerül újraéleszteni téged, és őt foglalkozás körében elkövetett mulasztással vádolják. meg joga van éjszakákon át sírni mindezek miatt.

amihez nincs joga, hogy a hajadba nyomja.

2013. márc. 9. 18:03
 8/10 anonim válasza:
100%
Egyértelműen nincs joga. A mi tesitanárunk ha meglátta, hogy valaki rágózik egyből fekvőtámasz volt a feladat, amikor pedig meglátott pár lányt, hogy a gerendára zokniban mentek fel, hanyatt fektette őket , nyújtva fel kellett emelniük a lábukat és megtartani percekig. Meg is tanultuk az ilyesmitől, hogy mi a rend és nem durvaságból tette, hanem mert ő felelt értünk, mai napig hálás vagyok neki ezért, de ha megüt, vagy rágót ragaszt a hajamba, egyből feljelentem az biztos.
2013. márc. 9. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:

"Gondolj bele, ha félrenyeled és megfulladsz, őt rángatják meg"

Igen szóval nyugi nem téged féltett a tanár, hogy mi lesz ha megfulladsz, csak ő ne kerüljön börtönbe... Rühellem az ilyet.

2013. ápr. 28. 15:44
 10/10 anonim válasza:
Mi az, hogy jelentse fel??? Egy rágó miatt??? Ugyan valóban nagy tahóság a tanár részéről, hogy így próbálja tekintélyét megtartani, de a diáknak nem csak jogai vannak, hanem kötelezettségei is. Ha a direkt provokálja a tanárt, akkor megérdemli, ha félreértés történt, akkor az érintett tanárral meg kell beszélni, ha meg a tanár kekeckedik folyton, akkor igazgatóval kell beszélni.
2013. okt. 31. 23:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!