Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Eljárás a tanár ellen? Teendők...

Eljárás a tanár ellen? Teendők? (Bővebben. )

Figyelt kérdés
Fogalmazásírás volt, dupla órán. Tartottunk szünetet, de lehetett írni a tanár felügyelete mellett. Elővettem a telefonom, és közben írtam. Odalépett hozzám, hogy ugye nem akarom, hogy egyest adjon, mar pedig erre azt fog. (Nem puskáztam, de tegyük fel hogy az volt megnyitva a telefonomban. Egyébként egy üzenet volt, azért nem mutattam meg.) Szóval jött a következő óra, amikor is közölte hogy menjek haza. Ez ellenkezik a házirendünkkel, amely kimondja, hogy jogom van részt venni az órán. (Es szünetben lehet telefont használni.) Miután közöltem vele, hogy a házirend szerint puskázásért csak szaktanárit adhat, csak annyit reagált, hogy reméli elmegyek, és ott nem leszek szemtelen, meg nem lesznek ilyen "trükkjeim". Mit tegyek? Forduljak-e valakihez, vagy ne? Ha igen, kihez? Nem akarom annyiban hagyni! Nem követi a házirend utasításait, emellet 3 egyest is akar adni! (1 sor hiányzott a fogalmazásomból, mikor elővettem a telefonom. Egyébként 5-ős tanulò vagyok, az ő tantárgyából is... Köszönöm :)

2013. márc. 8. 13:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
NEM VOLT ÓRA!
2013. márc. 8. 15:20
 12/18 anonim ***** válasza:
57%

Fogd már fel, hogy az óra tart még, ha dolgozatot írsz a szünetben is. inkább örülj, hogy így be tudtad fejezni. Egyébként ha színötös vagy, minek húzod fel magad pár egyesen? Hiszen simán kijavítod.

mellesleg ha a szünetben lehet teefont használni, akkor ez azt jelenti, hogy órán kikapcsolt állapotban kell tartani. De ha te smsezel, akkor ezek szerint nem volt kikapcsolva.

2013. márc. 8. 21:49
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Csakis Te járhatsz rosszul. A Tanártól kifejezetten rendes volt, hogy szünetben is engedte írni. Teljesen mindegy, hogy szünet volt-e vagy sem. Egyértelmű, hogy ilyen tevékenység alatt nem veszünk elő telefont, már csak azért sem, hogy saját magunkat ne keverjük bajba.

És haza meg nem biztos, hogy ezért küldött, hanem ahogy észreveszem marhára felvilágosult vagy ami az iskolai szabályzatot illeti. Esetleg a visszapofázásod volt a gond. Ne légy ennyire elszállva magadtól, és tisztelt az idősebbet, főleg ha az a tanárod is és főleg ha ilyen jó tanuló vagy. Ilyentől pláne nem várná el az ember az efajta viselkedést.

Sajnos a mai diákok már nagyon el vannak fajulva. Én nem sokkal vagyok idősebb tőled, de ilyen még akkor sem volt, hogy valaki ilyen viselkedést engedjen meg.

Húzd meg magad inkább, mert rosszul járhatsz, ha kikezded a tanárt és netán érettségin nem lesz olyan kedves.

Am meg vizsgálóbizottság? Ne nevettess. Szerinted az kikből fog állni? Az ottani tanárokból, és szted kolléga kollégát nem pártolja meg egy diákkal szemben?

Úgyh húzd meg magad inkább kicsirigó. Fertelmes, amit műveltek, hogy mennyire visszavágtok a házirendekkel meg ilyenekkel. Szégyen!

2013. márc. 9. 07:59
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
Ja még annyit, hogy igaza volt az előttem szólónak. Mobiltelefont kikapcsolva kell tartani. Ha szünet alatt a Tanár kedvességből engedi, hogy írjatok még, akkor az Neked tetszik v sem, órának minősül. Nehogy még a végén Te járj rosszabbul a mobilozgatással XD
2013. márc. 9. 08:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti előtti. Azért jó, hogy te is ilyen felvilágosult vagy ;) mit gondolsz, mit jelent a független szó?:) az hogy nem ismer se engem se a tanárt. Mar mondtam hogy nem fogok itt maradni az erettsegiig. Hülyeség volt feltenni a kérdést, mert csak azt írogatjátok ami a véleményetek, nem pedig a kérdésre a választ :) Majd hétfőn leírom, hogy mi volt. Köszike ;)
2013. márc. 9. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
Sajnos pont, hogy Te nem érted...Bár mindenki független lenne akinek annak kéne lennie...De majd megtudod pár év múlva...
2013. márc. 9. 10:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Elnézést kért, mert ideges volt, tetszett neki a fogalmazásom, így leosztályozta.
2013. márc. 23. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Hova jársz?
2015. ápr. 12. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!