Viktoriag_ kérdése:
Ki jelentkezett a 2013. szeptemberében induló NKE-KTK karon belüli bármelyik szakra?
Figyelt kérdés
Aki igen, nagyjából milyen pontokra számítotok ? :)2013. márc. 5. 14:01
21/21 anonim válasza:
Tök mindegy hanyadik helyen jelöltétek meg, lehet akár az 5. helyen is, ha több pontod van, mint a bejutási küszöb, és az első 4 helyen megjelölt szakra nincs elég pontod, akkor az 5-re fognak felvenni. Egyáltalán nem számít ebből a szempontból a sorrend.
A pontokat meg szerintem nagyon alábecsülitek. Igazgatásszervezőn simán 400-440 között lesz valahol, nemzetközin pedig az egekben, akár 470-490 között is. A költségtérítéses helyeket is alulról fogod súrolni a 360 ponttal, de szurkolok, hogy meglegyen.
Mikor én jelentkeztem a nemzetközire két éve, akkor 448 pont kellett a bejutáshoz, pedig 150 embert vettek fel, nem csak 50-et mint most. Ráadásul az még a 480 max pontos rendszerben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!