Ki jelentkezett a 2013. szeptemberében induló NKE-KTK karon belüli bármelyik szakra?
Először mindenképp az államilag támogatottakat részesítik előnyben és utána jönnek a maradék férőhelyekre az önköltségesek. De hát hogy menni hely marad?! :/ Én nem sok esélyt látok rá :(
Én úgy nem kaptam kolit 1. félévben hogy közszolgálati ösztöndíjas vagyok, szüleim minimálbért keresnek és 200 km-re lakom Bp-től. De a remény hal meg utoljára :)
(most ezt nem bántásként mondom, én is úgy hallottam ezt, hogy akinek van pénze a tandíjat kifizetni, annak már úgyis mindegy hogy kolit fizet vagy albit, mert van pénze... :/)
De aki meg felveszi a diákhitelt az vessen magára. Ki tudja, hogy mit hoz a sors és képes lesz-e visszafizetni kamatostul, és azon idegeskedjen hogy vajon képes lesz-e kifizetni azt a sok pénzt, pláne ha utólag kiderül hogy valójában a "semmiért"....
(de ez az én véleményem:))
jajj most vettem észre, hogy hozzászóltatok :)
háát, mivel már túl vagyunk az érettségin így tudom,hogy elég szarul állok.. szóval örülök ha 350-360 pont körülim lesz, szóval az állami az már úszott, úgy hogy megváltoztatom a sorrendet, és első helyre inkább a fizetőset teszem,hogy legalább oda tuti biztos bekerüljek,mert ha állami marad elől, és nem vesznek föl, lehet nem lesz már hely bekerülnöm a fizusra! :S
tuti h 390 pont, vagy efeletti lesz a ponthatár a sima igazg.szervezőn államin, a nemzetközin meg 400(!!) felett az biztos! szóval jól meg kell gondolni a sorrendet az biztos. :/
de azért remélem én is 340-50-60 pontok elég lesznek a fizetős igazgatásszervezőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!